Vi bygger portalfunktion för hållbar omställning i Västsverige | WEXSUS
Bild
Länkstig

Vi bygger portalfunktion för hållbar omställning i Västsverige

Publicerad

Vi på Wexsus börjar nu arbetet med att bygga upp en portalfunktion för hållbar omställning i Västsverige. Först ut är nya portalsidor på vår webbplats där du kan orientera dig om vad akademin gör för att bidra med kunskap för en samhällsomställning där alla dimensioner av hållbar utveckling beaktas. Du kan också hitta resurser och olika verktyg för ditt hållbarhetsarbete.

Ett av Wexsus uppdrag är att agera som en portalfunktion för hållbar utveckling och samverkan i Västsverige. Vi överblickar, samlar och kommunicerar kunskap, kompetens och aktiviteter och fungerar som portalingång och kontaktyta till akademin och våra partner. Vår portalfunktion är både fysisk och digital; du kan kontakta oss direkt via telefon eller e-post för att få hjälp med att hitta rätt personer, resurser och verktyg. Dessutom ska vår webbplats fungera som en kanal där aktörer kan kopplas samman och resurser samlas.

Nu lanserar vi nya sidor på wexsus.se som ska fungera som en portal för att hitta bland annat verktyg, analyser, rapporter, utbildningar och nätverk, allt relaterat till samverkan och omställningsarbetet som behövs för att nå målet om en hållbar samhällsutveckling.

- Den portalfunktion som vi nu bygger upp är bara början på vårt arbete där vi med kunskap som grund kopplar samman aktörer för en hållbar omställning. Vi kommer fortsätta utveckla våra tjänster för att vara en ingång till akademin för hållbarhetsfrågor. Välkommen att surfa runt på Wexsus webbplats och botanisera bland resurssidor och nyttiga länkar för dig och din organisation, säger Wexsus föreståndare Tomas Berglund.

Vi är övertygade om att portalen blir bäst om vi gör den tillsammans! Har du idéer på vad du skulle vilja se i portalen, eller tips på en resurs som du tror skulle kunna vara värdefull för någon annan? Hör gärna av dig till oss som jobbar på Wexsus.

Läs mer om hur du kontaktar oss med idéer till portalfunktionen nedan.