Vi söker en projektledare inom miljö, klimat och utvecklingssamarbete | WEXSUS
Länkstig

Vi söker en projektledare inom miljö, klimat och utvecklingssamarbete

Publicerad

Är du eller någon du känner vår nya kollega? Nu söker vi en projektledare till Sida Helpdesk för ett vikariat under 2025.

Wexsus är värd för Sidas helpdesk för miljö och klimat - ett myndighetssamarbete mellan Sida, Sveriges lantbruksuniversitet och Göteborgs universitet, med syftet att stödja ökad integrering av miljöfrågor i det svenska utvecklingssamarbetet. Sida Helpdesk stöttar all personal på Sida och svenska ambassader med alla typer av frågor som relaterar till miljö och klimat i svenskt utvecklingssamarbete.

Nu söker vi en projektledare till Sida Helpdesk för ett vikariat under 2025. Som projektledare på Sida Helpdesk får du svara upp mot förfrågningar från Sida rörande rådgivning, metodutveckling och utbildning inom områden som internationellt utvecklingssamarbete, miljö och klimat, miljö- och utvecklingsekonomi, policy och hållbar utveckling.

Anställningen är ett vikariat på 100 % under 2025, med placering hos oss på Wexsus i Göteborg. Anställning och rekrytering sker via Göteborgs universitet. 

Ansök senast 2024-11-01. 

Läs mer och ansök här